• Rozpoczęcie roku szkolnego

• Rozpoczęcie roku szkolnego 2023/2024 odbędzie się 04.09.2023 r. o godzinie 8.30.

7.30- msza św. dla dzieci i młodzieży.

Autobusy szkolne rano bez zmian.

Autobusy powrotne ok. 9.30- 10.00.

Oddział przedszkolny w tym dniu pracuje od 8:00-13.00.

Obowiązuje strój galowy.

Izabela Puka - dyrektor szkoły

• WYPRAWKA PRZEDSZKOLAKA

•

*BLOK TECHNICZNY BIAŁY- 2 SZT.

*BLOK TECHNICZNY KOLOROWY-2 SZT.

*BLOK RYSUNKOWY BIAŁY- 2 SZT.

*BLOK RYSUNKOWY KOLOROWY- 2 SZT.

*KLEJ W SZTYFCIE- 4 SZT.

*KLEJ MAGICZNY- 1 SZT.

*FARBY PLAKATOWE, MINIMUM 10 KOLORÓW- 1 SZT.

*KUBEK NA WODĘ- 1 SZT.

*PAPIER KOLOROWY SAMOPRZYLEPNY- 1 SZT.

*PĘDZLE

*OŁOWKI B1 LUB B2- 2 SZT.

*KREDKI OŁÓWKOWE TRÓJKĄTNE- 1 SZT.

*KREDKI BAMBINO- 1 SZT.

*TEMPERÓWKA Z POJEMNIKIEM- 1 SZT.

*PLASTELINA, MINIMUM 12 KOLORÓW- 1 SZT.

*PAPIER XERO A4- 1 RYZA

*TECZKA TEKTUROWA A4, NA GUMCE- 2 SZT. (NIE MOGĄ BYĆ TECZKI Z RĄCZKĄ, GDYŻ NIE MIESZCZĄ SIĘ W SZAFCE)

*STRÓJ NA GIMNASTYKĘ- KOSZULKA BIAŁA, SPODENKI, OBUWIE SPORTOWE Z BIAŁĄ PODESZWĄ, WSZYSTKO PODPISANE I SPAKOWANE DO WORECZKA NA STRÓJ GIMNASTYCZNY

*RĘCZNIK PAPIEROWY- 1 SZT/ NA MIESIĄC